Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ



ΒΡΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΧΟΝΤΡΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΩΜΕΝΑ


ΚΡΕΜΑ

ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΨΗΣΙΜΟ
Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
ΕΝΑ ΕΥΚΟΛΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΟΥ δυστυχως πρεπει να χρησιμοποιησεις πολλα κατσαρολικα και βαριεσαι το πλυσιμο, αλλα αμα το φτιαξεις ξεμπερδευει για 2 μερες.
Βραζουμε ενα πακετο μακαρονια χοντρα, φτιαχνουμε το κυμα ε!!!!! αυτο ειναι ευκολο ποιος δεν ξερει να φτιαξει κυμα ,και μετα την κρεμα, βαζουμε 7 κουταλιες βουτυρο βιταμ ελαφρυ, περιπου 1 λιτρο γαλα, αλατι πιπερι ενα αυγο τον κροκο στο τελος ,και οσο αλευρι σηκωσει αλλα οχι πολυ και γινει ζυμαρι για ψωμι.Φτιαχνουμε δηλαδη μια ελαφρια κρεμα ριχνουμε μεσα και λιγο αλμυρουτσικο τυρι τριμμενο να παρει ωραια γευση και το βαζουμε πανω απο τον κυμα που εχουμε βαλει πανω απο τα μακαρονια που τους εχουμε ριξει το ασπραδι απο το αυγο καλα χτυπημενο και πασπαλισμενα με τυρι για πικαντικα.Πανω απο τη κρεμα βαζω τριμμενη φρυγανια και λιγο τριμμενο τυρι παλι.Μας αρεσουν τα πικαντικα στο σπιτι.Και αφου το ψησουμε φυσικα κανα μισαωρο να παρει ωραιο χρωμα η κρεμα και κρυωσει και λιγο σερβιρουμε και οπως ειπα εχουμε και για κανα 2 μερες φγαγητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Share