Κυριακή 10 Μαΐου 2009

ΜΑΣ ΣΥΝΟΔΕΥΣΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ


Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΣΤΗ ΓΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

10 σχόλια:

Teteel είπε...

Γειά σου συνωνόματη,σήμερα το πρωί που άκουσα οτι ο Ευγένιος Σπαθάρης ταψίδεψε, έβαλα τα κλάμματα.Πριν πολλά-πολλά χρόνια όταν ήμουν μικρούλα , εγώ και η αδελφή μου πηγαίναμε για αρκετά καλοκαίρια στην κατασκήνωση του Δήμου Αθηναίων στον Αγιο Ανδρέα,εκεί λοιπόν 2 φορές την εβδομάδα ερχόταν ο κος Σπαθάρης με όλο του το θίασο, και έκανε παραστάσεις.Τον περιμέναμε πως και πως.Δεν ήταν μόνο οτι διασκεδάζαμε, μαζί με τα γέλια και τα αστεία, εκείνος μας δίδασκε ιστορία, κρατούσε ζωντανή την ελληνική παράδοση, μας μάθαινε τον κόσμο, μας έδειχνε χαρακτήρες ανθρώπων, που ακόμα και σήμερα υπάρχουν και θα υπάρχουν.Ο καραγκιόζης και όλη του η οικόγενεια, ο βεζύρης, ο ομορφονιός, ο Χατζηαβάτης, όλοι ακόμα και το καταραμένο φίδι, είναι εδώ τριγύρω.Δεν είναι μόνο φιγούρες και εκείνος το ήξερε.Τον ευχαριστώ για ότι μου έμαθε μέσα από γέλια, χαρά και παιχνίδι. Το κοριτσάκι που ήμουν και η γυναίκα που είμαι τον αποχαιρετούμε με συγκίνηση. Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη και σεβασμό.Καληνύχτα κύριε Ευγένιε.Υ.Γ.Ελευθερία μου σε ευχαριστώ για την αναρτησή σου και για την ευκαιρία που είχα μεσα απ΄το μπλογκ σου να εκφράσω αυτά που ένιωθα. Να είσαι καλά.

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Καλό του ταξίδι....

Χρόνια πολλά σου για σήμερα

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

Theogr ο κηπουρός είπε...

Η Ελλάδα γίνεται φτωχότερη. Μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο χάσαμε το Ευγένιο Σπαθάρη και τον Θόδωρο Έξαρχο. Πώς να ευχηθείς καλή εβδομάδα.

Unknown είπε...

Eleftheria ,πραγματι και πολυ το χαρηκα που εχουμε ιδιο ονομα αλλα ειδα ορι δεν ειχεις μπλοκ για να σου γραψω, λοιπον οχι μονο η γενια μας αλλα ολοι μας νεωτεροι και παλιοτεροι θα τον θυμουνται, ειχε δε τοσο χαρακτηριστικη και αντιπροσωπευτικη φωνη που ειναι αδυνατο να σκεφθεις καραγκιοζη και να μην παει το μυαλο σου στον ευγενιο σπαθαρηΝασαι καλα και καλως βρεθηκαμε.

Unknown είπε...

Γλαρενια μου νασαι καλα και χρονια μας πολλα.Φιλια αν και σ-εχω χασει τελειως και συ στο φεϊς μπουκ.

Unknown είπε...

Κηπουρε μου καλα αρχισαμε πραγματι, ομως ζωη ειναι αυτη και τα καλα δεχουμενα και τα κακα. Νασαι καλα.

Artanis είπε...

Καλό του ταξίδι, θα μας λείψουν, το Κολλητήρι και ο Χατζιαβάτης, ο μορφονιός και ο Σταύρακας...
:(

.
.
.
Καλησπέρα Ελευθερία μου, πολύ ωραίο το μπλογκ σου...
Καλό απόγευμα, καλά να περνάς...

Unknown είπε...

Αρτανις κατι ειναι ν'αρεσει το μπλοκ μου αν και στερευω απο θεματα,οσο για τον ευγενιο, ενας ενας οι μεγαλοι φευγουν και το κενο που αφηνουν δυσαναπληρωτο.Φιλακια απο αθηνα με καλοκαιρι που ερχεται.

Μαργαρίτα Πάσχου είπε...

Καλό ταξίδι στον Ευγένιο!

Μόλις τώρα βρήκα το μπλογκ σου, πολύ όμορφο!

Unknown είπε...

Γεια σου pink floyd με το καλο στη μικρη μας παρεα.Νασαι καλα και να περνας να τα λεμε.

Share