Σάββατο 9 Μαΐου 2009

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΖΩΝΙΑΝΩΝ

ΑΡΧΙΣΕ Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΖΩΝΙΑΝΩΝ.

Μεταφερω αυτα που διαασα στην τοπικη εφημεριδα του ρεθυμνου, αυτα που λεει ο τραγικος πατερας για το παιδι του τον ειδικο φρουρο που απο της 5 Νοεμβριου 2007 εδω και 18 μηνες δινει την μαχη του στο νοσοκομειο ,προσπαθωντας να κρατηθει στη ζωη.ΠΟΙΑ ΖΩΗ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ.

Στο δωματιο 522 του 41ι στρατιωτικου νοσοκομειου οι νυχτες και οι μερες ειναι μεγαλες και υλανε τοσο αργα για την αναρρωση του ασθενους,το παλικαρι ακινητο βαριανασαινει;το μηχανικο κατα πασα πιθανοτητα ανοιγοκλεισμα των ματιων του μοιαζει με ικεσια προς τον πατερα, τους γιατρους και τους λιγοστους επισκεπτες, βοηθηστε με να σηκωθω να συνεχισω τη ζωη μου οπως πρωτα.

Τον Σταθη Λαζαριδη που δινει ενα μαρτυρικο αγωνα ζωης τον γνωριζουν ολοι στο νοσοκομειο............

Εχουμε παιδια ολοι μας και γνωριζουμε απο πονο.Ειναι κριμα το παληκαρι να ταλαιπωρειται ετσι.Περιμενουμε να τον δουμε να περπατα ξανα.Λεει δακρυσμενη η αποκλειστικη νοσοκομα που τον φροντιζει τους τελευταιους 5 μηνες.

Ο Γιαννη Λαζαριδης ταπαιπωρημενος και πικραμενος μας επαναλαμβανει βουρκωμενος, δεν με νοιαζει τιποτα παρα να γινει καλα το παιδι μου.Ας σηκωθει κι ας μην τιμωρηθει κανεις για το κακο που του εκανε.Πότε ομως θα τον δω να φευγει απο δω μεσα?περνα ο καιρος και γω δεν μπορω να κανω τιποτα για τον Σταθη μου παρα μονο να περιμενω.Αν μπορουσα να εδινα την δικη μου ζωη για να γινουν ολα οπως πρωτα.

Την τριτη το πρωϊ ο πατερας του Σταθη βραθηκε στο δικαστηριο στην αιθουσα του εφετειου αθηνων πλησιασε στις πρωτες σειρες καθισματων του ακροατηριου ηρθε σε αποσταση αναπνοης απο τους κατηγορουμενους, ηθελε να τους δει, να τους ρωτησει γιατι το εκαναν,γιατι ενα παληκαρι 1,90 το καταδικασαν να καθηλωθιει στο κρεβατι.Φαινοταν σαν αγριμι σε κλουβι,τους κοιτουσε αλλα ολα οσα ηθελε να τους πει τα επνιξε στην ψυχη του σεβομενος το δικαστηριο.Ηταν η πρωτη φορα που ειδε απο κοντα εκεινους που φεροναι συμφωνα με το κατηγορητηριο ως οι υπαιτιοι για τον τραυματισμο του γιου του.Νεαροι με σωματικη διαπλαση αγουρων αγοριων.
Αν δεν ειχαν τα οπλα δεν μπορουσαν να τον πειραξουν.Ο Σταθης με τα χερια του θα τους αντιμετωπιζε ολους αυτους μαζι.Δεν ξερω ποιος απο ολους τους τον πυροβολησε και περιμενω το δικαστηριο να μου το πει.Αν δεν τιμωρηθουν απο τους δικαστες ας τους τιμωρησει ο Θεος.........!
Αφηνοντας τον Σταθη στο δωματιο του 5ου οροφου του 401 Σ.Ν. και τον πατερα του στο διαδρομο δακρυσμενο,ενα μονο πργμα σκεφθηκα: Οσοι ειχαν γνωρισει τον ειδικο φρουρο πρεπει να τον θυμουνται οπως ηταν ΠΡΙΝ ΤΗΝ 5η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2007 ομορφο γελαστο γενναιοψυχο...........

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΑ ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Share