Τετάρτη 25 Μαρτίου 2009

25/3/2009 ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΤΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ


ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΒΗΜΑ .......ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΤΡΑ ΥΠΗΡΧΕ.ΑΧ! ΠΟΣΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΑ ΤΟ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.

TA ΚΑΜΑΡΙΑ ΜΑΣ

6 σχόλια:

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Τη Κρήτη την αγαπώ πολύ , πέρασα υπέροχες διακοπές κάποτε εκεί και τωρα έχω στη Σητεία μια υπέροχη φίλη αδελφή απο τα μπλοκ που με έχει κάνει να την αγαπώ περισσότερο.

Unknown είπε...

Αχτιδα μου να μας αγαπας, και αν ειναι αυτη η υπεροχη φιλη απο σητεια που ξερω και γω τοτε αξιζει να μας αγαπας 2 φορες.φιλια

Φωτεινή S είπε...

Κι αυτό το πουκάμισο έξω από το παντελόνι, στο πολύ ρέμπελο δε σε παραπέμπει;
Τέλος πάντων, ας είχαμε τα νιάτα τους κι ας πηγαίναμε και τρεκλίζοντας!

Ανώνυμος είπε...

Δεν πειράζει Ελευθερία μου που δεν έχουν συγχρωνισμό στο βήμα! Ψυχή και ιδανικά να έχουν, και να αγαπάνε και να τούτη τη γη που πάνω της πατάνε! Τους που έπεσαν για να μπορούν ελεύθερα να μιλούν την ελληνική γλώσσα αυτοί σήμερα Ελευθερία μου! Αυτό αρκεί! Να είναι καλά τα παιδιά! Και να μορφώνονται ..να γίνονται σωστοί ανθρωποι και χρήσιμοι στην κοινωνία!

Unknown είπε...

Φωτεινη ειναι ο λευτερης αυτος ετσι κανει παρελαση με το πουκαμισο εξω, και γω του το ειπα αλλα τιποτα.Νειατα Φωτεινη ολος ο κοσμος δικος τους.

Unknown είπε...

Χειμωνιατικη Λιακαδα καλημερα και γω αυτο θελω να ειναι καλα παιδια, να βγουν σωστοι πολιτες και ναχουν ενα ωριμο και κατασταλαγμενο χαρακτηρα, να ξερουν τι ζητουν απο τη ζωη τους.Μακαρι σαν γονιος να εχω πετυχει το ελαχιστο στη σημερινη εποχη.Φιλια

Share