Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ ΣΤΑΔΙΟ - ΣΥΝΑΥΛΙΑ -ΜΕ ΒΡΟΧΗ


ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.
Ομως η βροχη μας τα χαλασε, εξαισιες φωνες μεγαλοι καλλιτεχνες, ενωσαν τις φωνες τους και τραγουδησαν για ενα καλο σκοπο.ομως δεν ειχαμε τον καιρο συμμαχο.Το σταδιο γεματο, ομως ο καιρος δεν ηταν συμμαχος, ολα ξεκινησαν καλα,αλλα απο καποια στοιγμη και μετα να αστραπες, βροντες, και ολοι καθισμενοι ακουγαμε, οι καλλιτεχνες απτοητοι κατω απο τη βροχη συνεχιζαν, η Χαρουλα Αλεξιου ανοιξε τα χεριατης στον ουρανο και παρακαλεσε τον θεο να σταματησει τη βροχη, ομως δεν μας ακουσε, οταν αρχισαν τα προβληματα με τα μηχανηματα και τον ηλεκτρισμο να κανει μπαμ και μπουμ αναγκαστηκα σταματησε. Ομως εστω και με λιγοτερο προγραμμα ακουσαμε και τους εξι και χαρηκα φωνες,Εκεινος ο Μητροπανος οταν βγηκε και εβγαλε την πρωτη νοτα σειστικε το σταδιο, Τι φωνη!!!!!

Η Γλυκερια με αδιαβροχο




ΧΑΡΟΥΛΑ ΑΛΕΞΙΟΥ-ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ ΜΕ ΟΜΒΡΕΛΛΕΣ










ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΑΠΤΟΗΤΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ




5 σχόλια:

Teteel είπε...

Tι φωνή!!! Θα πρέπει να ήταν υπέροχη συναυλία. Καλό βράδυ Ελευθερία.

VAD είπε...

Χαλάλι τη βροχή που εφαγες!Αν κυκλοφορήσει σε cd,ενημέρωσέ με ,σε παρακαλώ.

Καλή Κυριακή νάχεις...

Teteel είπε...

Καλημέρα, Ελευθερία. Να διορθώσω: Τι φωνές!!! (Οταν έκανα το σχόλιο, είχαν εμφανιστεί μόνο οι κάτω φωτό με την Μαρινέλα, τώρα τις είδα όλες). Καλή Κυριακή.

Unknown είπε...

Eleftheria ναμαστε παλι, χαθηκαμε το καλοκαιρι αλλα παλι βρεθηκαμε, με το καλο ο χειμωνας πλεον.Ναι ηταν υπεροχα αλλα η βροχη διεκοψε τη συναυλια στις 11,30 και χασαμε πολλα τραγουδια.Νασαι καλα και να τα λεμε.

Unknown είπε...

Βασιλη μην ανησυχεις.Ηταν φοβερα.

Share