Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ




Σημερα η μερα μας επεφυλασσε διαφορες εκπληξεις , η καλυτερη ομως ηταν η συναντηση μας με ενα φιλο μας μπλοκερ με τον οποιο μιλαμε ενα χρονο και δεν ειχαμε καταφερει να ιδωθουμε , αλλα οπως λεει η παροιμια καλλιο αργα παρα ποτε.Ο φιλος μας λοιπον ξεκινησε και αφου εκανε μια αρκετη αποσταση γνωριζοντας οτι οι μερες που θα μεινουμε στο ρεθυμνο ειναι λιγες και οι ωρες παλι συναντησης ηταν λιγες,γιατι δεν ειχε προγραμματισθει μια και προεκυψε ξαφνικα. Ομως περασαμε ενα θαυμασιο πρωϊνο με κουβεντουλα, καφε στο παλιο λιμανι ρεθυμνου,χαρηκαμε μεσα απο τη ψυχη μας για τη γνωριμια και για αλλη μια φορα σκεπτομαι οτι εμενα το διαδικτυο μεχρι στιγμης μουχει χαρισει ευχαριστες και καλες γνωριμιες με ανθρωπους της διπλανης πορτας που δεν θα τους συναντουσα ποτε. Ανθρωπους που μου κραταν συντροφια πολλες φορες μεσα σ' αυτη τη μοναξια που μας περιτριγυριζει.Η χαρα που μας εδωσες Γιαννη ηταν μεγαλη μ'αυτη σου την κινηση να ελθεις να μας βρεις και να μας γλυκανεις με το μελι σου.


8 σχόλια:

Μάτα είπε...

Τι ωραία που βρεθήκατε! Εγώ δεν κατάφερα δυστυχώς να συναντήσω κανέναν μπλογκόφιλο τώρα που ήμουνα στην Ελλάδα.
Να περνάς πάντα όμορφα Ελευθερία μου! Φιλιά!

Unknown είπε...

Καλως το μου , ξεκουραστηκες, ?????και γω γυριζω αθηνα τεταρτη 2/9, ναι χαρηκα πολυ, εχω γνωρισει μερικα ατομα και δεν εχω πεσει εξω στις επιλογες μου, αλλωστε εμεις δεν κρυβομαστε ,μιλαμε με ανοιχτα χαρτια και ειμαστε ανθρωποι της διπλανης πορτας.Φιλακια Ματα μου.

Phivos Nicolaides είπε...

Ωραίο συναπάντημα στην οδό Αγάπης και ευτυχίας!

Κατερίνα δε 'στάπα; είπε...

Είναι πολύ συγκινητικές αυτές οι συναντήσεις Ελευθερία μου, σε νιώθω!
Αρκεί βέβαια να έχουν αλήθεια και διάρκεια!
Φιλιά σου!

Unknown είπε...

Tελειωσαν οι διακοπες Φοιβο και μαζευτηκαμε ολοι στη βαση μας. Ναι το χαρηκα πολυ και στο καταλληλο μερος. ειδες συνδυασμος???????Να ευχθηθω καλο χειμωνα να εχουμε????αλλωστε θα τα λεμε συνεχεια τωρα Νασαι καλα και πολλα φιλια απο αθηνα πλεον.

Unknown είπε...

Κατερινα διακρινω μια .......λυπη στην εκφραση και απογοητευση!!!!! δεν εχεις αδικο στη ηλικια που φθασαμε και επειδη εχουμε φαει χαστουκια δεν μου χρειαζονται αλλα.Φιλακια

katrine είπε...

Όμορφες αυτές οι συναντήσεις Ελευθερία μου.
Να έχεις καλό μήνα και εύχομαι απόψε να απολαμβάνεις τη φεγγαράδα με τη πιο όμορφη παρέα .Φιλάκια.

LIA είπε...

Ελευθερία μου, τι κάνεις;
Όμορφες οι συναντήσεις αυτές. Κι εγώ τον Αύγουστο συναντήθηκα με την κόρη και το γαμπρό της Αχτίδας και η χαρά μου είναι μεγάλη, που γνώρισα δυο υπέροχους ανθρώπους.
Τώρα περιμένω την Αχτίδα με το Δημήτρη.
Εμείς τελικά δε συναντηθήκαμε το καλοκαίρι. Εύχομαι, αυτό να γίνει μια άλλη φορά.
Πολλά φιλιά

Share