Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

ΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΑ ΣΙΝΕΜΑ.........








Ποπ-Κορν και ταινιουλα στο θερινο μας σινεμα.Ειμαστε προνομοιουχοι γιατι εχουμε στη περιοχη μας απο τα λιγα σωζομενα θερινα σινεμα.Με το πρασινο γυρω γυρω με τα τραπεζακια αναμεσα στα καθισματα και τ'αστρα πανω απο το κεφαλι μας απολαμβανουμε την ταινια.Μια βραδυα που ξεφευγεις και γυριζεις πισω το χρονο.










10 σχόλια:

Φωτεινή S είπε...

Και ποιο έργο είδατε, βρε Ελευθερία;
Άντε ν'ανοίξουν κι εδώ τ' Αστέρια, ναπάμε κι εμείς.
Φιλιά

Unknown είπε...

Φωτεινουλα μου ετοιμασου για νυχτερινες εξορμησεις ολις ελθω ρεθυμνο στ'αστερια.Ειδαμε το μπιγκ-μπαγκ.χαζο ελληνικο αλλα εμενα μ'αρεσε η βραδυα .

ria είπε...

σημασία εχει να περνάς καλά, το έργο είναι δευτερεύον, οι πορτοκαλάδες, το ποπ κορν, το χαλίκι που τρίζει κάτω από τα πόδια σου, το να κοιτάς ψηλά και να βλέπεις αστέρια, αυτό έχει σημασία!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Mικρες καλοκαιρινες χαρές!
http://www.slide.com/mscd?pxcid=C48v5G6jS6YMa9C1pKnciMVjFLe-xB1-eVMSAmamZbxq9a5KOExQRiwvMDrRvsjcKFSU0HxyCrU&toes=show&mode=wp

Το έργο ( Ιlluminati τελικα μου φάνηκε καλούτσικο επειδή τοο περιβάλλον ήταν μαγικό και γεμάτο μυρωδιες απο το γιασεμί που επνιγε τον τοίχο της Μπομπονιέρας! Kaito ergo kai ;ola metr;ane telika

Giorgos Varvakis είπε...

Καλημέρα Ελευθερία :)
Οι νύχτες οι καλοκαιρινές στα θερινά τα σινεμά κρύβουν πάντα μια μαγεία και τυχεροί όσοι τη ζούνε!
Φιλιά

Unknown είπε...

Ria εχεις δικιο και συμφωνω τάστερια ειναι πανω απ'ολα.Φιλια

Unknown είπε...

Xeimwniatikiliakada αμα εισαι καλα μεσα σου ολα σου αρεσουν,αλλα εχουν μαγεια τα σινεμα τα θερινα με το αγιοκλιμα στον τοιχο και να σουρχεται το αρωμα.

Unknown είπε...

Γιωργο ειμαστε τυχεροι στη πετρουπολη που εχουμε θερινο σινεμα αλλα η τυχη με συνοδευει και στο ρεθυμνο το καλοκαιρι,εχουμε ενα θερινο που λεγεται αστερια ονομα και πραγμα και ειναι κατω απο τη φορτετζα, πλημμυρισμενο στο πρασινο.Εμενα δεν με νοιαζει τοσο το εργο οσο η μαγεια του τοπου.

dyosmaraki είπε...

Τώρα ζήλεψα....!!!
Δηλαδή έχουμε και εμείς θερινό κινηματογράφο μα πάει καιρός που δεν τον έχω επισκεφτεί
Καλησπέρες πολλές

Unknown είπε...

Dyismaraki, ε!!!!! και τι καθεσαι, εμεις πηραμε το προγραμμα και αρχισαμε τις εξορμησεις. Προ το τελος Ιουνιου εχουμε τις εκδηλωσεις στο θεατρο πετρας με παραδοσιακους χορους αμα μπορεις ελα.Θα χαρω

Share