Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΠΑΝΙΟ


24-5-2009 ΡΕΘΥΜΝΟ
Ειμαι στην αγαπημενη μου πολη απο το σαββατο το πρωϊ, οπως εχω πει κι'αλλες φορες ,θα το πω ξανα ,εγω μονο στη κρητη ζω.
Ολα μου φαινονται ωραια στη πολη μου, προλαβαινω να κανω πολλα πραγματα σε μικρο χρονικο διαστημα ενω στην αθηνα δεν μου φθανει ο χρονος,ο αερας που αναπνεω ειναι διαφορετικος γεματος αρωματα απο θαλασσα και βουνο,ο ηλιος νομιζω αν και κανει ζεστη δεν με τσουρουλιζει οπως στην αθηνα αμα κανει ζεστη δεν μπορεις να κυκλοφορησεις, τελος παντων ολα μ'αρεσουν στη πολη μου,καλυβι καλυβακι μου που λενε.Και ετσι εχθες κυριακη ενω σηκωθηκα και δεν το ειχα βαλει καθολου στο νου μου για μπανιο γιατι σκεφθηκα οτι ακομη δεν εχουν ζεστανει τα νερα ειναι νωρις και ασε τωρα μην κρυωσουμε και οχι τιποτα αλλο αλλα εμεις οι γυνακικες εχουμε και προβλημα,,,,,,,και πολυ περισσοτερο εγω λογω νεοτητος και δεν μπορω να τεκνοποιησω και αμαν τι θα κανω μετα .........χασαμε την διαιωνιση του ειδους!!!!!!!!!!!!!!με ξεσηκωσαν να παω στη θαλασσα και ετσι εκανα το πρωτο μου μπανιο και ηταν και μια υπεροχη θαλασσα, καλμα, ζεστη, χαχα !!!!οχι πολυ κοσμο ,τελεια ,τελεια,τελεια που λεει και το τραγουδι.Α!!!ρε πατριδα με τα ωραια σου.


8 σχόλια:

MOLEMOU είπε...

ERXOMAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII MPRRRRRRRRRRRRRR LIGO KRIA EINAI AKOMA ALLA ELPIZO SE KANA MHNA NA TH DO KAI APO KONTA

VAD είπε...

Το πρώτο εχει προγραμματιστεί για τη μέρα των εκλογών,μετά την ψήφο βέβαια...

Unknown είπε...

MOLEMOU αντε με το καλο να ελθεις να κανεις τα μπανια σου στο ελλαντα.Φιλια απο μαμα.

Unknown είπε...

Βασιλη καλημερα απο ρεθυμνο,δηλαδη ερχεσαι ελλαδα???????και ψηφιζουμε και μπανιαριζομαστε????????????Φιλια και με το καλο.

ikor είπε...

Τυχερή!!
Εγώ κατεβαίνω το Σάββατο Κρήτη και θα κάνω κι εγώ το πρώτο μου μπάνιο τότε!
Φιλιά!

νατασσΆκι είπε...

Ζηλεύω, ζηλεύω, ΖΗΛΕΥΩ σου λέωωωωω!
:)))

Κάνε βουτιές και για μας

Φιλιά πολλά πολλά
κι απ' τον Άκη :)

Unknown είπε...

ikor εσυ κατεβαινεις το σαββατο και γω κυριακη φευγω,και μουρχεται να σκασω ειναι απιθανα,καιρος τελειος ,θαλασσα λαδι.,Αντε με το καλο ναρθεις ν'απολαυσεις τις χαρες του ρεθυμνου.Φιλια

Unknown είπε...

Καλο μου νατασσακι ηρθα για μια βδομαδα και με μαυρη καρδια θα γυρισω, αυτη η δυνατοτητα να εισαι στη θαλασσα μεσα σε 5 λεπτα και οποτε θες, χωρις πολυ κοσμο, χωρις κυκλοφοριακο χαος και 2 ωρες διαδρομη για να πας και αλλο τοσο να γυρισεις ,ε! τι να πω. Κακουργα αθηνα τι να σε κανουμε που ολοι εκει εχουμε μαζευτει.Φιλακια στον Ακη .

Share