Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ'ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΤΑ





ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ Η ΝΟΣΤΙΜΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΓΗΣ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΗ.ΕΠΡΕΠΕ ΛΟΙΠΝ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΠΙΤΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ Μ¨ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΣΙΡΟΠΙΑ.
ΕΚΟΨΑ ΤΗΝ ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΤΡΥΦΕΡΗ ΚΑΙ ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΕ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ,ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤΡΙΨΑ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ. ΕΣΤΙΨΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΟΛΥΘΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΒΑΛΑ ΜΕΣΑ ΚΑΡΥΔΙ, ΣΤΑΦΙΔΕΣ ,1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΟΥ ΚΑΔΕ ΛΑΔΙ ,ΚΑΝΕΛΛΑ ΚΑΙ 3/4 ΦΛΥΤΖ.ΤΣΑΓΙΟΥ ΖΑΧΑΡΙ ,1 1/2 ΦΛΥΤΖ.ΚΑΦΕ ΡΥΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΑ ΥΓΡΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΥΘΙΟΥ, .ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΨΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΠΛΩΝΩ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΩ ΣΤΟ ΤΑΨΙ. ΤΑ ΕΨΗΣΑ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΣΙΡΟΠΙ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑ ΤΗΝ ΠΙΤΤΑ ΜΟΥ.
ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ Η ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΓΛΥΚΙΑΣ ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΑΛΛΑ ΑΓΩ ΔΕΝ ΕΚΑ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΝΑ kΟΥΒΑΛΑΩ ΤΗΝ ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΩ.
ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ.

11 σχόλια:

Theogr ο κηπουρός είπε...

Καλησπέρα. Κατ’ αρχάς ευχαριστώ που πέρασες από τον κήπο μου. Την πίττα την φτιάχνει περίπου έτσι και η πεθερά μου (Θεσσαλία) αλλά χωρίς σιρόπι. Πες μου κάτι, τι σημαίνει βουβαλάω;

Unknown είπε...

Theogr καλημερα οχι μην με ευχαριστεις μάρεσει να γνωριζω και να καταληγω με καποιους που να συμπιπτουν οι αποψεις μου.Τη συνταγη μου την εδωσαν και μενα απο την περιοχη της πελλας οποτε ταιριαζουν οι γευσεις.Το βουβαλαω ειναι λαθος πληκρου κουβαλαω καλα που μου το ειπες και το διορθωσα.Νασαι καλα.

Unknown είπε...

Καλησπέρα, Ελευθερία,
Πολύ ωραία φαίνεται η κολοκυθόπιτά σου.Αν ήμουν κοντά θα περνούσα να τη δοκιμάσω, γιατί εμείς εδώ δε συνηθίζουμε να κάνουμε τέτοιες πίτες.Σου έστειλα e-mail.
Πολλά φιλιά.

Unknown είπε...

Καλησπερα VILLAKAMARA δεν μου δινεις πολλα στοιχεια ουτε πηρα μειλ για να δω με ποιον ή ποια μιλω.Ευχαριστω που με βρηκες παντως.Θα περιμενω περισσοτερα νεα σου και πληροφοριες.Νασαι καλα.

molemou είπε...

Αμα αφήσανε κάνα κοματι στιλ το κατά μοναχο μεριά, περίπου ετσι την κάνει και η μάνα μου,να σε καλα και να προσέχεις τα αγόρια σου.

Unknown είπε...

Γεια σου φιλε μου απο μοναχο ,τα αγορια μου τα προσεχω αυτοι δεν ξερω αν θα με προσεξουν αργοτερα γιατι με σας τ¨αγορια η κατασταση ειναι περιπλοκη.Μακαρι να ησουν κοντα και κομματι θα σου κρατουσα με ολη μου την καρδια.Νασαι καλα.

Side21 είπε...

Καλά που το θύμισες ...
Πρέπει να ανεβάσω μια
κολοκύθα καμμιά 10αριά κιλά
που έχω αφήσει στο εξοχικό μου ...
Λαχτάρησα να φάω κολοκυθόπιττα !!!
Βλέπω την ανάρτησή σου και
μου τρέχουν τα σάλια ...
Καλή βδομάδα ...

Unknown είπε...

side 21 Καλημερα τι καθεσαι βουρ για τριψιμο της κολοκυθας.Παντως εγω εχω φυλαγμενα κομματια στην καταψυξη.

venceremos είπε...

καλησπέρα . καιρο εχω να φάω κολοκυθόπιτα. την έφτιαχνε η γιαγιά μου και τωρα η μαμμά μου. αλλα έχει καιρό να φτιάξει..
πρεπει να μαθω να την φτιάχνω κι εγω.. θα φυλαξω την συνταγή.
φιλια καρυστινά

Unknown είπε...

venceremos καλησπερα, μπορεις και να μην βαλεις σιροπι.Εμενα μου φανηκε πολυ γλυκια και λεω να μην βαλω την αλλη φορα που θα φτιαξω.φιλια

Ανώνυμος είπε...

Along with the fact that there are jackets for a woman of small built.

Sheepskin boots now appear in metallic colours present in silver and gold.
There is no doubt this warranties comfort and and additionally health on footwear strongly.
These apparels hunt incredibly slouchy and even absolutely bad.
http://magnetspheres.com/tiki-index.php?page=UserPagegaylebrfhreajntam

Share