Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2008

TIΤΛΟΙ ΒΙΒΛΙΩΝ

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΧΟΥΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ.ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑΤ'ΑΓΟΡΑΣΩ ΓΙΑΤΙ Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΕΧΕΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ.
ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΣΚΕΨΗ
Επειδη πλησιαζει ο δεκεμβριος μηνας που γιορταζω και ολοι θα με ρωτησουν εκτος απο κατι φιλες μου που ξερουν χρονια τωρα τι θελω!!!!! ΤΙ ΔΩΡΟ ΘΕΛΕΙΣ!!!!!!! θα πω σε ολους ΒΙΒΛΙΑ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΛΥΣΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟ, αλλα δεν πειραζει κατι θα ξεκλεψω για μερικα βιβλια.
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΙ ΑΛΛΑ :

  1. ΟΙΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ εκδοσεις κατανιωτη της Σεφεριαδη,
  2. Η ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΛΙΕΝΤΕ εκδ.Ωκεανιδα
  3. Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΒΑΣΙΛΙΑΣ του Ζιλμπερ Ζινουε διαβαζω ολα τα βιβλια του οπως και της Αλιεντε
  4. ΑΠΟ ΔΡΥ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΕΤΡΑ
  5. ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΤΟΥ Πολυρακη
  6. ΜΙΚΡΕΣ ΑΠΙΣΤΙΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ εκδ. ψυχογιος
  7. ΚΡΗΤΗ εκδ Κεδρος
  8. ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΧΡΥΣΩΝ ΗΛΙΩΝ
  9. ΕΡΗΜΟΣ βραβειο νομπελ
  10. ΧΑΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ του Γκαϊλς Μολσον εδοσ,Μινωα
  11. Ο ΓΥΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ Victoria Hislop εδω τωρα θελω να πιστευω οτι θα ειναι τοσο ωραια γραμμενο οπως το ρωτο της βιβλιο το νησι που ακομα σπαει ρεκορ πωλησεων.
  12. ΤΟ ΠΕΤΡΑΔΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
  13. ΓΟΜΟΡΑ ΤΟΥ Σαβιανο , του ανθρωπου που τα εβαλε με τη Μαφια και πλεον διαβασα να λεει οτι θα προτιμουσε ναμην ειχε κανει τετοια επιτυχια το βιβλιο του και να μπορουσςε να ζει χωρις τον φοβο να τον δολοφονησουν,γιατι πλεον ζει κλεισμενος και περιτριγυρισμενος απο φρουρους.

Θελω να πιστευω οτι δεν θα μου προκυψουν κι'αλλα γιατι εχω και αρκετα αδιαβαστα . Αλλα πραγματικα εχω πιασει τον εαυτο μου εξω απο ενα βιβλιοπωλειο να εχω κολλησει ή ναχω μπει μεσα και να πηγαινω απο τον ενα τιτλο στον αλλα να μην ξεκολλω και να αισθανομαι την επιθυμια να τα παρω ολα.Τελικα ειναι αλκοολίκη και το βιβλιο, αλλα καλος εθισμος.

2 σχόλια:

Φωτεινή S είπε...

Nα σου παραπονεθώ;

Unknown είπε...

Φωτεινουλα μου καλη οχι .Ερχομαι ρεθυμνο θα το παρω και θα κανω αναρτηση ιδιαιτερη.Φιλια

Share