Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008

Η ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΙ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ
Οκτώβριος 21, 2008 · 2 Σχόλια
Πρωτοβουλία απ’ την “Ανάπηρη Πόλη”
Από την “Ανάπηρη Πόλη” έλαβα αυτές τις μέρες και δημοσιεύω κι εγώ με τη σειρά μου το ακόλουθο μήνυμα, που αφορά στο αυτοκόλλητο που θα διακινηθεί τις επόμενες μέρες σε όλες τις υπηρεσίες υγείας (νοσοκομειακές και εξωνοσοκομειακές).
”Η δράση αυτή αποσκοπεί:
α) Στην αναγνώριση του έργου όλων εκείνων που καθημερινά κάτω από απαράδεκτες συνθήκες αφιερώνονται στο λειτούργημά τους χωρίς να κερδοσκοπούν σε βάρος συνανθρώπων που έχουν ανάγκη ιατρικής φροντίδας και νοσηλείας
β) Στην δημόσια διαπόμπευση όλων εκείνων που εκμεταλλεύονται οικονομικά τον συνάνθρωπό τους και χρησιμοποιούν την ανθρώπινη ανάγκη ως μέσο για προσωπικό πλουτισμό
γ) Στον απεγκλωβισμό όλων εκείνων των πασχόντων ή των οικείων τους που υποκύπτουν στην κερδοσκοπική λογική και συμμετέχουν στην συντήρηση και αναπαραγωγή της άθλιας αυτής κατάστασης και δεν αντιστέκονται σε αυτή.
δ) Στην ελάφρυνση των πασχόντων και των οικείων τους, σε μία δύσκολη στιγμή της ζωής τους και στην ενίσχυση της αντίστασής τους ενάντια στην αθλιότητα.
Σας καλούμε να διαδώσετε, έντυπα και ηλεκτρονικά, το συνημμένο μήνυμα”.
Επικοινωνία: http://gr.mc255.mail.yahoo.com/mc/compose?to=anapiri_poli@hotmail.com, info@socialexclusion.gr
Θα χαρώ λοιπόν να το αναδημοσιεύσετε, όσοι νομίζετε ότι σας αφορά και σας ενδιαφέρει να το προβάλλετε. Η δική μου γνώμη βέβαια, είναι ότι μας αφορά ΟΛΟΥΣ!


ΑΝΑΠΗΡΗ ΠΟΛΗ δεν είναι μία κερδοφόρα «μη κερδοσκοπική εταιρεία», δεν είναι μία κρατικοδίαιτη «μη-κυβερνητική οργάνωση», ούτε βέβαια και κάποια «κοινωνία πολιτών». Είμαστε μία διαρκής συνάντηση, μια ανοιχτή παρέα ανθρώπων εξοργισμένων πρώτα και κύρια με τους ίδιους μας τους εαυτούς γιατί ανεχόμαστε να ζούμε σε μια πόλη που ως ζωτικός χώρος υποβαθμίζεται διαρκώς, που πνίγει καθημερινά τους ίδιους της τους πολίτες, στραγγαλίζει τις επιθυμίες για ανθρώπινη ζωή και κατασκευάζει κατοίκους χωρίς ιδανικά, οράματα και όνειρα.

ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥς ΕΛΛΗΝΕΣ .
Κατηγορίες: Uncategorized Με ετικέτα:

2 σχόλια:

LIA είπε...

Καλησπέρα, Ελευθερία μου!
Και βέβαια, μας αφορά όλους και είναι καιρός πια να προσπαθήσουμε όλοι μαζί και καθένας χωριστά, μήπως μπορέσουμε ν' αλλάξουμε κάτι, έστω και μικρό, στην ασχήμια και στην αδικία που απλώνεται γύρω μας και υποβαθμίζει όλο και περισσότερο τη ζωή μας.
Φιλιά

Unknown είπε...

Καλημερα ΛΙα μου ολοι πρεπει γιατι αυτο το φακελλακι για να μας προσεξει ο γιατρος πρεπει να σταματησεις.Πρεπει να υπαρχει εμπιστοσυνη στον ανθρωπο και οχι στο χρημα λιγακι δυσκολο στη σημερινη εποχη.Φιλια ελευθερια

Share