Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2008

ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟ

ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΘΡΙΑΣΙΟΥ" & ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟ

Thursday, September 18, 2008

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΑ ΖΩΑ ΣΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΣΑΣ "ΝΑΙ"
Η προσπάθειά μας για τα αδέσποτα στο ΘΡΙΑΣΙΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.Στο http://saveileia2.blogspot.com/ μπορείτε αναλυτικά να διαβάσετε πως αναλάβαμε δράση για τα αδέσποτα του νοσοκομείου. Καταγγελίες φαίνεται να υποδείκνυαν την πρόθεση για να σταλούν τα ζώα για ευθανασία -καθώς θεωρούνται πηγή μόλυνσης!!-Στόχος μας απλός & άμεσος:1) η θεραπευτική αγωγή των άρρωστων ζώων & η μεταφορά τους σε κτηνιάτρους (αν και όταν απαιτείται)2) παροχή τροφής & νερού σε όλα τα αδέσποτα που έχουν βρει στέγη στο νοσοκομείο (και η οποία έχει απαγορευτεί με εντολή της διοίκησης του νοσοκομείου τόσο σε εργαζόμενους όσο και σε ασθενείς & συνοδούς)3) έρευση χώρου φιλοξενίας για όσα άρρωστα ζώα την χρειάζονται άμεσα ( σε συνεργασία με φιλοζωικές οργανώσεις ή εθελοντές)4) ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ώστε να αποτρέψουμε σχέδια για ευθανασία ή για φόλα.5) ΥΙΟΘΕΣΙΑ...Στόχος μας είναι να έχουμε το χρόνο να βρούμε οικογένειες για αυτά τα ζώα που μόνο αγάπη και ευγνωμοσύνη έχουν να προσφέρουν σε όσους τους δίνουν μια κροκετούλα... ΄Το νιώθουμε κάθε μέρα όσοι τα φροντίζουμε.Μοιραστείτε μαζί μας αυτή τη χαρά .α) ΕΓΚΡΙΝΕΤΕ τη χρήση του ονόματός του σωματείου, οργανισμού, εταιρείας σας, του blog σας κλπ στην προσπάθειά μας. Aυτό ισχύει και για ιδιώτες (και μόνο η έγκρισή σας για ό,τι γίνεται ειναι πολύ σημαντική). Οσο περισσότεροι φαίνεται ότι στηρίζουν τα ζώα τόσο πιο δύσκολο θα είναι να γίνει κίνηση προς εξαφάνισή τουςβ) ΣΤΗΡΙΞΤΕ εσείς , οι φίλοι σας, τα μέλη σας με την εθελοντική παρουσία σας τα ζώα (ιδίως στο τάισμά τους). 20 ΛΕΠΤΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΜΕΝΑ.Περιμένουμε τη θετική σας απάντηση & τη βοήθειά σας .Ενα email για αρχή μας αρκείΧριστίνα Λόη6944860451saveileia2@yahoo.gr=================================Υποστήριξη της προσπάθειας για τα αδέσποτα από:SAPT HELLAS,Κα Χριστίνα Οικονόμου,Υπεύθυνη Προγραμμάτων Εκπαίδευσης & υιοθεσιώντηλ: 6974481351, email: info@sapt.grΑΔΕΣΠΟΤΟΛΟΓΙΟ-Παρέα Εθελοντών για τα Αδέσποτατηλ: 6909799355, email: adespotakia@gmail.comPEGASUS INTERNATIONALNέα Οικολογική Οργάνωση για τη Προστασία των Ζώων, της Φύσης & του ΠεριβάλλοντοςΠρόεδρος Σόνια Αλούπητηλ: 6978456008καθώς και πολλοί εθελοντές, φιλοζωικές οργανώσεις & σωματεία.
Posted by ΗΛΕΚΤΡΑ at 6:29 PM 6 comments Links to this post
Labels: , ,

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟ

Από το Σάββατο 12/09 έχει ξεκινήσει μια μεγάλη προσπάθεια για να σωθούν τα αδέσποτα στο ΘΡΙΑΣΙΟ. Οι ανάγκες ειναι οι εξής- καθημερινή παροχή τροφής & νερού στα αδέσποτα- χορηγία 2 χαπιών την ημέρα στον ΑΡΗ- μεταφορά (αν & όταν χρειάζεται) στους κτηνιάτρους& το κυριότεροΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ή ΤΗ ΦΟΛΑ!ΤΑ ΖΩΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.Εμείς από την άλλη πρέπει να δώσουμε μόνολίγη αγάπη & 20 λεπτά από το χρόνο μαςΕλπίζουμε να είμαστε πολλοί σε αυτή τη προσπάθεια!Για να κανονίσουμε το πρόγραμμα (όποτε μπορείτε εσείς) επικοινωνήστε μαζί μου στο6944860451 ή στο saveileia2@yahoo.gr
=================================Υποστήριξη της προσπάθειας για τα αδέσποτα από:SAPT HELLAS,Κα Χριστίνα Οικονόμου, Υπεύθυνη Προγραμμάτων Εκπαίδευσης & υιοθεσιώντηλ: 6974481351, email: info@sapt.grΑΔΕΣΠΟΤΟΛΟΓΙΟ-Παρέα Εθελοντών για τα Αδέσποτατηλ: 6909799355, email: adespotakia@gmail.comPEGASUS INTERNATIONALNέα Οικολογική Οργάνωση για τη Προστασία των Ζώων, της Φύσης & του ΠεριβάλλοντοςΠρόεδρος Σόνια Αλούπητηλ: 6978456008καθώς και πολλοί εθελοντές, φιλοζωικές οργανώσεις & σωματεία.

3 σχόλια:

Βασίλης Πέρρος είπε...

συγχαρητήρια για το blog, μου άρεσε πολύ
Βασίλης Πέρρος

Unknown είπε...

Βασιλη γεια σου σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια Ελευθερια

ΗΛΕΚΤΡΑ είπε...

Καλημέρα & καλή εβδομάδα σε όλους...

Σας έχω ήδη στείλει το δελτίο που αναφέρεται σε ό,τι έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα στο ΘΡΙΑΣΙΟ
(http://saveileia2.blogspot.com)

Θέλω θερμά να ευχαριστήσω όλους όσους έχουν βοηθήσει τα αδέσποτα του ΘΡΙΑΣΙΟΥ (adespotologio & sapt) και ιδίως αυτούς που ήρθαν και προσέφεραν τη βοήθειά τους επί τόπου : το Σάκη, τη Δάφνη, τη Λυδία, την Αννα, την Ελισάβετ, τη Λίνα, την Αλεξάνδρα, τη Βιβή, τη Τζίνα, το Κώστα (ελπίζω να μην ξέχασα κανένα).

Ομως αυτή η εβδομάδα ειναι πολύ κρίσιμη.
Ο κτηνίατρος θα έρθει στο ΘΡΙΑΣΙΟ για επι τόπου εμβολιασμούς & αποπαρασιτώσεις.

Ομως για τις στειρώσεις, τα ζώα πρέπει να μεταφερθούν στον ιατρείο του & ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ (τα ζώα ειναι 20 περίπου που σημαίνει τουλάχιστον 40 μετακινήσεις).

Υπάρχει κανείς που να μπορεί να μεταφέρει κάποιο ζώο στο κτηνίατρο & ποιές μέρες μπορείτε?

Σας παρακαλώ ενημερώστε με γιατί μόνη μου ειναι αδύνατο να το καταφέρω να μεταφέρω όλα τα ζώα σε ενα εύλογο χρονικό διάστημα!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Επικοινωνία: saveileia2@yahoo.gr, 6944860451

Share